woning
woning

+1 afbeeldingen

woning

Nieuwbouw appartement met drie slaapkamers in Oostakker

Groenstraat 8 bus 2.1, 9041 Oostakker

€ 1.395 P/M

120.15 m2

3

1

Beschrijving

Dit prachtige nieuwbouw appartement op de tweede verdieping is gelegen in de rustige buurt van Oostakker op de hoek van de Groenstraat en de Groenvinkstraat, en biedt alle comfort en luxe die je maar kunt wensen. Het appartement beschikt over een ruime en lichtrijke leefruimte met een open keuken voorzien van toestellen, een extra berging met de nodige aansluitingen, 3 slaapkamers, een badkamer met dubbel lavabomeubel, inloopdouche en toilet, verder is er ook nog een extra apart toilet. De bewoonbare oppervlakte van 120m² zorgt ervoor dat je alle ruimte hebt die je nodig hebt om comfortabel te leven. Hierdoor is het appartement ideaal voor een gezin. Een grote troef is het terras van 31m² waar je zalig kan vertoeven. Daarnaast is er ook een ondergrondse staanplaats inbegrepen in de huurprijs, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige plek voor je auto. Bovendien is er ook nog een extra bergruimte voorzien en een gemeenschappelijke fietsenstalling. De ligging van dit appartement is ideaal voor wie graag in een rustige omgeving woont, maar toch alle voorzieningen binnen handbereik wil hebben. Met verschillende winkels, scholen en openbaar vervoer in de buurt, hoef je nooit ver te reizen voor alles wat je nodig hebt. Het appartement is voorzien van vloerverwarming en beschikt over een zeer gunstig EPC. Kortom, dit appartement in Oostakker is de perfecte plek om te wonen voor wie op zoek is naar comfort, luxe en een rustige omgeving. Met alle voorzieningen die je maar kunt wensen en een moderne uitstraling, is dit appartement een droomplek om te wonen. Bovenop de huurprijs komt nog een gemeenschappelijke kost. De appartementen zijn beschikbaar vanaf september.
persoon

Steve Aerens

Type constructie

Traditioneel

Bouwjaar

2023

Winkels

Ja

Scholen

Ja

Snelweg

Ja

Openbaar vervoer

Ja

Ramen

PVC

Beglazing

Hoogrendementsglas

Slaapkamers

3

Badkamers

1

Toiletten

2

Woonkamer

Ja

Keuken

Ja, Open keuken, Ingericht met toestellen

Parking

1

Stedenbouwkundige vergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Verkavelingsvergunning

Nee

Algemeen

Type constructie

Traditioneel

Bouwjaar

2023

Comfort

Winkels

Ja

Scholen

Ja

Snelweg

Ja

Openbaar vervoer

Ja

Ramen

PVC

Beglazing

Hoogrendementsglas

Indeling

Slaapkamers

3

Badkamers

1

Toiletten

2

Woonkamer

Ja

Keuken

Ja, Open keuken, Ingericht met toestellen

Parking

1

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Verkavelingsvergunning

Nee

Ligging

highlight

Meer panden

Alle Panden

Gratis advies of schatting

Ontvang kosteloos deskundig advies of een nauwkeurige schatting voor jouw vastgoed. Ontdek de waarde van jouw bezit en neem de eerste stap naar een succesvolle transactie!

Doe de waardebepaling

Adres

Kortrijksesteenweg 345,

9000 Gent

09 / 221 11 06

Info@wolff.be

Contact

Steve Aerens - Bestuurder

0495 18 69 11

Ann-Sophie Van Kerckhoven

0477 300 565


Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. BA en borgstelling via AXA Belgium polisnummer 730 390 160. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 503.923 (Erkend in België) - Steve Aerens. Erkend CIB lid. De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be

logo biv-ipi