Wat klanten van onze services vinden

Bij Wolff Real Estate begrijpen we dat vastgoed veel meer omvat dan alleen het vinden van een woning. Of je nu een starter, professional, of investeerder bent, wij begrijpen perfect dat iedereen unieke behoeften en wensen heeft. Ons team van experts staat klaar om een persoonlijke aanpak te bieden die verder gaat dan de gebruikelijke vastgoedtransacties. Ons doel is niet slechts het vinden van een huis, maar het creëren van een plek waar jouw toekomst wordt vormgegeven.

Schrijf zelf een review
te koop bord aan raam hangen

Onze reviews

Pattrick Degryse

Eric Renier

Sam Delmotte

Kristof De Clercq

An de Paepe

Ilse Killemaes

Patrick Lambrecht

Peter Crabbe

Eskil de Jong

Bram De Winne

Dries Henau

Batist Leman

Elisabeth Lampens

Nomi De Cock

Video’s van klanten

Maak zelf een video

Swipe

Gratis advies of schatting

Ontvang kosteloos deskundig advies of een nauwkeurige schatting voor jouw vastgoed. Ontdek de waarde van jouw bezit en neem de eerste stap naar een succesvolle transactie!

Doe een waardebepaling

Adres

Kortrijksesteenweg 345,

9000 Gent

09 / 221 11 06

Info@wolff.be

Contact

Steve Aerens - Bestuurder

0495 18 69 11

Ann-Sophie Van Kerckhoven

0477 300 565


Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. BA en borgstelling via AXA Belgium polisnummer 730 390 160. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 503.923 (Erkend in België) - Steve Aerens. Erkend CIB lid. De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be

logo biv-ipi