afbeelding

Zakelijk

Vastgoed op maat

"In de zakelijke wereld begrijpen we bij Wolff Real Estate dat vastgoed meer is dan slechts een transactie. Onze toegewijde experts zijn er om ondernemers te begeleiden met een professionele en resultaatgerichte aanpak. Of het nu gaat om aan- of verkoop, wij streven ernaar de waarde van zakelijk vastgoed te maximaliseren, zodat ondernemers strategische successen kunnen behalen. Bij Wolff Real Estate gaat het niet alleen om vastgoed; het gaat om het creëren van zakelijke kansen en successen."

Gratis schatting

Strategisch Inzicht

We gaan dieper in op uw zakelijke doelstellingen, waarbij we streven naar een grondig begrip van uw behoeften, zodat onze dienstverlening naadloos aansluit op uw strategie.

Resultaatgerichte Aanpak

Ons team van experts biedt aangepast advies, gericht op het maximaliseren van de waarde van uw zakelijk vastgoed, zodat het bijdraagt aan het behalen van uw bedrijfsdoelen.

Proactieve Begeleiding

Stapsgewijze begeleiding in het transactieproces, met een focus op proactieve oplossingen, om ervoor te zorgen dat uw zakelijke belangen optimaal worden behartigd.

Toekomstige Groei

Niet alleen gericht op het heden, maar ook op het faciliteren van een solide basis voor toekomstige zakelijke expansie en successen, waarbij we samenwerken aan uw ondernemersvisie.

Onze reviews

Pattrick Degryse

Eric Renier

Sam Delmotte

Kristof De Clercq

An de Paepe

Ilse Killemaes

Patrick Lambrecht

Peter Crabbe

Eskil de Jong

Bram De Winne

Dries Henau

Batist Leman

Elisabeth Lampens

Nomi De Cock

alle aanbevelingen
afbeelding

Waardebepaling

Ontvang kosteloos deskundig advies of een nauwkeurige schatting voor jouw vastgoed. Ontdek de waarde van jouw bezit en neem de eerste stap naar een succesvolle transactie!

Uw woning
Uw gegevens

Liever verhuren of rentmeestershap?

Ontdek onze zusteronderneming, gespecialiseerd in hoogwaardige verhuurdiensten en professioneel rentmeesterschap. Laat je vastgoed rendement optimaal benutten.

  • Verhuren

  • Rentmeesterschap

  • Professionele vastgoedservice

Bekijk Trans-immo
afbeelding

Adres

Kortrijksesteenweg 345,

9000 Gent

09 / 221 11 06

Info@wolff.be

Contact

Steve Aerens - Bestuurder

0495 18 69 11

Ann-Sophie Van Kerckhoven

0477 300 565


Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. BA en borgstelling via AXA Belgium polisnummer 730 390 160. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 503.923 (Erkend in België) - Steve Aerens. Erkend CIB lid. De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be

logo biv-ipi