afbeelding

Wat is ons verhaal

Als eigenaars begrijpen we de betekenis van thuis, de waarde van familie en het belang van het beschermen van erfgoed. Wolff staat garant voor een persoonlijke aanpak, waarbij we niet alleen focussen op vastgoedwaarde, maar ook op het creëren van een betekenisvolle en ondersteunende ervaring voor elke klant.

Contacteer ons
afbeelding
  • Digitale zichtbaarheid

  • Begeleiding tot aan de ondertekening van de akte

  • Professionele foto’s, video of virtuele rondleiding

40 jaar ervaring

Samen met ons team hebben we ruim 40 jaar ervaring als vastgoedmakelaar

Meer over ons

Bij Wolff Vastgoed gaat het niet alleen om de verkoop van huizen; het draait om het realiseren van uw woondromen. Met meer dan drie decennia aan ervaring in residentieel vastgoed, hebben we niet alleen een reputatie opgebouwd als experts, maar als uw betrouwbare partner in het vinden van de perfecte thuis. Ontdek ons verhaal, ontmoet ons gepassioneerde team en zie waarom Wolff Vastgoed de eerste keuze is voor hen die op zoek zijn naar meer dan slechts een woning.

Contacteer ons
afbeelding

Gratis advies of schatting

Ontvang kosteloos deskundig advies of een nauwkeurige schatting voor jouw vastgoed. Ontdek de waarde van jouw bezit en neem de eerste stap naar een succesvolle transactie!

Doe de waardebepaling

Adres

Kortrijksesteenweg 345,

9000 Gent

09 / 221 11 06

Info@wolff.be

Contact

Steve Aerens - Bestuurder

0495 18 69 11

Ann-Sophie Van Kerckhoven

0477 300 565


Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. BA en borgstelling via AXA Belgium polisnummer 730 390 160. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 503.923 (Erkend in België) - Steve Aerens. Erkend CIB lid. De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be

logo biv-ipi