Welkom in ons vastgoedkantoor

Wij bieden een luisterend oor voor al uw vastgoedwensen. Het team van WOLFF staat voor een gezamenlijke ervaring van meer dan 50 jaar garant voor een eerlijke en correcte service waarin de belangen van de verkoper– of verhuurder-eigenaar voorop staan.

VerkopenVerhuren

Ik accepteer de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Contact Gegevens

Ons team

persoon

Steve Aerens

​Steve bezit het talent om langdurige relaties op te bouwen en te onderhouden. Hij is empathisch, gepassioneerd en houdt van werkethiek. ​Binnen Wolff Real Estate zal hij zich vooral laten gelden als “matchmaker”. VLABEL erkend Schatter-expert
persoon

Niki Jelassi

Als bachelor in vastgoed heeft Niki alvast het perfecte diploma op zak voor een mooie start in de boeiende vastgoedwereld. Binnen Wolff verwelkomt Niki onze klanten met de glimlach bij het onthaal. Daarnaast focust ze zich op de verhuur en de algemene administratieve ondersteuning binnen het kantoor.
persoon

Ann-sophie Aerens - Van Kerckhoven

Ann-Sophie bezit een sprankelende energie en eeuwige positiviteit. Ze is spontaan, nieuwsgierig en houdt van organisatie en structuur. ​ ​Binnen Wolff Real Estate zal ze zich vooral laten gelden als administratieve “allrounder”.
persoon

Hilde Maenhout

Hilde is een juriste in hart en nieren, met 35 jaar ervaring in de sector kent zij als geen ander de voordelen van een professioneel opgemaakt contract zowel voor verkoop, verhuur als rentmeesterschap. Binnen Wolff staat ze in voor de administratieve en juridische ondersteuning van het kantoor.
persoon

Frederique Marchau

Frederique is studente vastgoed. Tijdens haar opleiding en stage in ons kantoor leert zij zowel de taken van administratief, financieel en technisch beheer kennen.
persoon

Hercule Poirot

Office dog

persoon

Nieuwe collega ?

Word jij onze nieuwe Wolff ? Waar zijn we naartoe op zoek : Een gedreven, zelfstandige persoon Een groepsspeler Je woont en leeft in jouw werkgebied Je bent commercieel, een overtuiger, een enthousiasteling Je hebt vanzelfsprekend een rijbewijs B BIV = Voorwaarde

persoon

Biv stagiair

Welke BIV stagiair past in onze roedel ? Wij bieden het kader, de reputatie, de toffe en moderne werkomgeving, administratieve ondersteuning, krachtige marketingtools en een dynamisch team van geschoolde collega’s. Samen kunnen we meer en bouwen we een mooie toekomst!

Gratis advies of schatting

Ontvang kosteloos deskundig advies of een nauwkeurige schatting voor jouw vastgoed. Ontdek de waarde van jouw bezit en neem de eerste stap naar een succesvolle transactie!

Doe de waardebepaling

Adres

Kortrijksesteenweg 345,

9000 Gent

09 / 221 11 06

Info@wolff.be

Contact

Steve Aerens - Bestuurder

0495 18 69 11

Ann-Sophie Van Kerckhoven

0477 300 565


Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. BA en borgstelling via AXA Belgium polisnummer 730 390 160. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 503.923 (Erkend in België) - Steve Aerens. Erkend CIB lid. De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be

logo biv-ipi