afbeelding

Overlijden

Vastgoed op maat

In tijden van verlies begrijpen we bij Wolff Real Estate dat vastgoed een emotionele betekenis heeft voor erfgenamen. Met een empathische benadering en zorgvuldige begeleiding streven we ernaar om het proces van de nalatenschap soepel te laten verlopen. Ons doel is niet alleen het afwikkelen van vastgoedtransacties, maar ook het bieden van ondersteuning en begrip tijdens deze emotioneel veeleisende periode, zodat erfgenamen met een gerust hart verder kunnen.

Gratis schatting

Empathische Benadering

We nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren, met begrip voor de emotionele lading die vastgoed in tijden van verlies met zich meebrengt.

Maatwerk

Ons team van experts biedt op maat gemaakt advies, afgestemd op de specifieke situatie van de erfgenamen, om een zorgvuldige en respectvolle afhandeling te garanderen.

Stapsgewijze Begeleiding

We begeleiden erfgenamen door het proces, waarbij we stap voor stap uitleggen en zorgen voor helderheid en gemoedsrust tijdens deze uitdagende periode.

Toekomstgericht

Ons doel is niet alleen het afwikkelen van zaken, maar ook het creëren van een solide basis voor de toekomst, waarin erfgenamen met vertrouwen vooruit kunnen kijken.

Onze reviews

Pattrick Degryse

Eric Renier

Sam Delmotte

Kristof De Clercq

An de Paepe

Ilse Killemaes

Patrick Lambrecht

Peter Crabbe

Eskil de Jong

Bram De Winne

Dries Henau

Batist Leman

Elisabeth Lampens

Nomi De Cock

alle aanbevelingen
afbeelding

Waardebepaling

Ontvang kosteloos deskundig advies of een nauwkeurige schatting voor jouw vastgoed. Ontdek de waarde van jouw bezit en neem de eerste stap naar een succesvolle transactie!

Uw woning
Uw gegevens

Liever verhuren of rentmeestershap?

Ontdek onze zusteronderneming, gespecialiseerd in hoogwaardige verhuurdiensten en professioneel rentmeesterschap. Laat je vastgoed rendement optimaal benutten.

  • Verkopen

  • Rentmeesterschap

  • Professionele vastgoedservice

Bekijk Trans-immo
afbeelding

Adres

Kortrijksesteenweg 345,

9000 Gent

09 / 221 11 06

Info@wolff.be

Contact

Steve Aerens - Bestuurder

0495 18 69 11

Ann-Sophie Van Kerckhoven

0477 300 565


Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. BA en borgstelling via AXA Belgium polisnummer 730 390 160. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 503.923 (Erkend in België) - Steve Aerens. Erkend CIB lid. De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be

logo biv-ipi